Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

Prodám Mazdu Capellu 1994 (Auckland)

19. 11. 2013 v 7:43

Zdravím,

pokud jste psali, na e-mail mi zatím nic nepřišlo. (mail: TomasGrepl2@seznam.cz, NZ mob. 021 208 5490)

Ať se daří,

Tom

16. 11. 2013 v 22:19

Ahoj, o auto máme zájem, napíšu ti zprávu na email.

děkuji

16. 11. 2013 v 10:14

$_35.JPG$_35.JPG

$_35.JPG$_35.JPG

$_35.JPG$_35.JPG

$_35.JPG$_35.JPG

16. 11. 2013 v 9:51

Ahoj,

Prodávám mojí Mazdu po 15 měsících na Novém Zélandu.

Mazda Capella 1994, kombík, najeto 220 000 km (motor pouze 70 000 km), 1,8 litrový obsah motoru (benzíňák), průměrná spotřeba 7 - 8 l/100km, automatická převodovka.

Cena: 2500 NZD

Auto má WOF /technická/ (do 27.01.2014) a registraci (do 11.02.2014). Koupil jsem ho chvíli po příjezdu v Nelsonu od Novozélanďanů.

Hlavní výhodou je motor, který byl vyměněn v TOP of the South service v Nelsonu před 2 lety. Nový motor má nyní najeto přibližně 70 000 km. Plná dokumentace a certifikace je k dispozici.
Auto bylo předchozími majiteli i mnou pravidelně servisováno. Hned po koupi jsem vyměnil CV jointy u předních kol. Olej i s filtrem byl vyměněn v BP Workshopu v Cromwellu a do další výměny zbývá cca 10 tisíc kilometrů. Auto je upravené a v dobrém stavu. Zvenčí je na něm pár malých promáčklin (cca. 1 centimetr), brzdy občas zlehka skřípou a pravé přední kolo je ojeté (výměnu zařídim ještě před prodejí). Auto je kombík a je vhodné na spaní pohodlně pro 2 lidi. Zadní sedačky se dají sklopit do roviny, takže je vzadu dvoumetrový prostor.

Společně s autem prodávám i vybavení na spaní (tlustou pěnovou matraci pro jednoho, peřinu, povlečení, dva polštáře), vybavení na kempování (výkonný plynový vařič, nádobí, pánev, hrnec, kempingovou židli, rybářský prut i s navijákem a třpitkami), pracovní vybavení (velké a malé zahradní nůžky s brouskem na pruning, holinky, boty s ocelovou špičkou na práci na stavbách, různé druhy rukavic), další vybavení (2 velké a jednu menší plastovou krabici, invertor který předělává zásuvku v autě na regulérní zásuvku na nabíjení notebooků, kamer, foťáků atd., universální autonabíječku, rádio mp3 přehrávač, zbylý olej do převodovky a motoru). Vše je již zahrnuto v ceně uvedné výše.

Na Zélandu jsem vystřídal spoustu různých prací a navštívil hodně míst, takže moc rád poskytnu zkušenosti, rady a kontakty ať už byste měli zájem o auto nebo ne.

Auto je k prodeji kolem 10. prosince. V tomto datu odjíždím ze Zélandu. Případně se ale můžem dohodnout i na jiném datu.

Pokud máte o auto zájem, kontaktujte mě prosím na e-mail (TomasGrepl2@seznam.cz), novozélandském telefonu (021 208 5490) nebo na facebooku - Tomáš Grepl (na fotce mám fialovou kostkovanou košili).

Budu se tešit na Vaše zprávy. :)

Zdraví Tomáš Grepl

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 12,225 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy