Zdravím,
pokud jste psali, na e-mail mi zatím nic nepřišlo. (mail: TomasGrepl2@seznam.cz, NZ mob. 021 208 5490)
Ať se daří,
Tom
Ahoj,
Prodávám mojí Mazdu po 15 měsících na Novém Zélandu.
Mazda Capella 1994, kombík, najeto 220 000 km (motor pouze 70 000 km), 1,8 litrový obsah motoru (benzíňák), průměrná spotřeba 7 - 8 l/100km, automatická převodovka.
Cena: 2500 NZD
Auto má WOF /technická/ (do 27.01.2014) a registraci (do 11.02.2014). Koupil jsem ho chvíli po příjezdu v Nelsonu od Novozélanďanů.
Hlavní výhodou je motor, který byl vyměněn v TOP of the South service v Nelsonu před 2 lety. Nový motor má nyní najeto přibližně 70 000 km. Plná dokumentace a certifikace je k dispozici.
Auto bylo předchozími majiteli i mnou pravidelně servisováno. Hned po koupi jsem vyměnil CV jointy u předních kol. Olej i s filtrem byl vyměněn v BP Workshopu v Cromwellu a do další výměny zbývá cca 10 tisíc kilometrů. Auto je upravené a v dobrém stavu. Zvenčí je na něm pár malých promáčklin (cca. 1 centimetr), brzdy občas zlehka skřípou a pravé přední kolo je ojeté (výměnu zařídim ještě před prodejí). Auto je kombík a je vhodné na spaní pohodlně pro 2 lidi. Zadní sedačky se dají sklopit do roviny, takže je vzadu dvoumetrový prostor.
Společně s autem prodávám i vybavení na spaní (tlustou pěnovou matraci pro jednoho, peřinu, povlečení, dva polštáře), vybavení na kempování (výkonný plynový vařič, nádobí, pánev, hrnec, kempingovou židli, rybářský prut i s navijákem a třpitkami), pracovní vybavení (velké a malé zahradní nůžky s brouskem na pruning, holinky, boty s ocelovou špičkou na práci na stavbách, různé druhy rukavic), další vybavení (2 velké a jednu menší plastovou krabici, invertor který předělává zásuvku v autě na regulérní zásuvku na nabíjení notebooků, kamer, foťáků atd., universální autonabíječku, rádio mp3 přehrávač, zbylý olej do převodovky a motoru). Vše je již zahrnuto v ceně uvedné výše.
Na Zélandu jsem vystřídal spoustu různých prací a navštívil hodně míst, takže moc rád poskytnu zkušenosti, rady a kontakty ať už byste měli zájem o auto nebo ne.
Auto je k prodeji kolem 10. prosince. V tomto datu odjíždím ze Zélandu. Případně se ale můžem dohodnout i na jiném datu.
Pokud máte o auto zájem, kontaktujte mě prosím na e-mail (TomasGrepl2@seznam.cz), novozélandském telefonu (021 208 5490) nebo na facebooku - Tomáš Grepl (na fotce mám fialovou kostkovanou košili).
Budu se tešit na Vaše zprávy. :)
Zdraví Tomáš Grepl

1 NZD = 12,225
CZK