Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

CEHO SE NOVI PRICHOZI VYVARUJTE!

Koko
18. 02. 2015 v 15:15

Milý pane rychlý,

Petuši, Petuši, dostaneš za uši... znamenalo: Petuši, tohle mi nedělej, málem jsem se smíchy počůrala.

;-)

mrspeed
17. 02. 2015 v 23:02

Kokovi asi nejde "t" na klávesnici, docela se vystih... Pokud se cejtíte na stejný nick, tak opravdu raději zůstaňte doma na NZ na to zvědavý nejsou. Dobrý nápad to sem hodit docela jsem se zasmál :-D

steny
14. 11. 2014 v 8:53

je to pravda, s takovymhle přístupem je lepší tu střední evropu ani neopouštět ;)

14. 11. 2014 v 6:08

Sem netusil, ze by to mohlo vyvolat takove reakce 39.png jen pisu pravdu a nic nez pravdu, delejte si co chcete, tohle byla jen velmi dobra rada pro ty, co si sve chovani treba ani neuvedomuji. Zrejme jsem si to ale mel nechat radeji pro sebe, neb temto lidem neni pomoci a jejich budoucnost na Zelandu se hadam bude skladat pouze z chlastu, driny a frustrace jak je tu vsechno drahy a nahovno.

denda
13. 11. 2014 v 21:17

Dobře Petře! Jen tak dál! Dej si ty krajany na Zélandu hezky dopořádku! Ať je to tam na Jižním ostrově všechno rychtig!

Koko
06. 11. 2014 v 12:48

Petuši, Petuši, dostaneš za uši! 

03. 11. 2014 v 20:28

Mnozi se mi echa od kamaradu (ke me by si to nikdo nedovolil 4.png), na buranske chovani udajnych kamaradu a znamych co priletaji na Zeland. Verim ze obzvlaste ti, co jiz zde jsou delsi dobu se s necim podobnym setkali. Takze rekneme takovy navod jak se NECHOVAT pri prijezdu na Zeland by jiste nikoho neurazil, doufam, ze se ostatni pridaji se svoji troskou do mlyna a vsichni se predevsim pobavime a nekteri poucime.

AKCE:
Mail od typka z vedlejsi vesnice (znam od videni):
- "Cus, prilitam na Zeland, asi kolem pulnoci, pocitam, ze me vyzvednes a nejake ubytko by taky  neskodilo, dikes"

NASE REAKCE:
"No to si delas (.)(.)" ,"Dement", "Mam na to vubec odpovidat?" ,"Di do prd...", "LOL 32.png"

RESENI:
Damy a panove zkusete tu akci podat treba takto:
"Ahoj, vim, ze se moc nezname, nevim jestli si me pamatujes od .... v .... Ja prijizdim na Novy Zeland v.... a dostalo se ke mne, ze tam nejakou dobu zijes. Nedal bys mi tip na nejake ubytovani popripade nejlepsi reseni jak se dostat do mesta v noci? Byl bych rad, kdybysme se mohli treba sejit na pivo a pokecat. Diky moc."

VYSVETLENI:
Uvidite, ze pokud slusnou formou pozadate o minimalni podporu, dostane se Vam podpora mnohem vetsi, nez jste cekali. Pamatujte, ze se slusnosti tu nejdal dojdete a uvedomte si, ze uz nejste v Zemanove republice.

Vsem preji hodne stesti.

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 13,095 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy