u nas na face to face zivotopisy ani neodpovidame. vsichni musi zivotopis poslat a pak vetsinu lidi pozvem na pohovor. je to zajimavy, ale je to tak. nicmene, kdyby mel nekdo dobrou anglictinu a troufl si na front of the house in hospitality, at mi na vedet na litleze@seznam.cz
shanime urgentne lidi. ja uz jsem tady druhej rok a jsem spokojenej.
Moje zkusenost s agenturou AWF v Christu: prisli sme ve trech s jednim autem a druhej den sme makali dalsi 3 mesice bez problemu. Prace vetsinou easy.16 babek na hodinu.
Pavel: Jsem v chch, čekám na víza a pak budu hledat barák pro me, mou zenu a dvouletou dcerku, které by za mnou měli přiletět tak v lednu, možná začátkem února. Otázka, kdy mi imigračka vyřídí ty viza. Budu určitě hledat barák nekde v klidném prostředí, nejlépe na okraji (Sumner a okolí, nebo Brighton, nebo naopak Lincoln, Lyttelton na jih, nebo Woodend a Rangiora na sever). Koncem roku 2014 si chceme nechat dovézt i našeho malého psíka. Takže hledám něco kvalitního, minimálně 3 bedroom. Máme taky už něco za sebou, před 10 lety NZ, pak UK. Je nám oběma 33. Jestli chceš, dej vědět, at vim, jestli smTebou počítat při mém hledání domku.
Ahoj Pavle, resim podobny scenar - prace, ubytovani v CHch. mohl bys mi prosim napsat na mail mgr.jan.slovacek@gmail.com?
diky
Finta je takova,že si sedneš k pc a zjistiš všechna inf o NZ a pak vyhodnotiš situaci.A tam kde tě potřebujou moc,tak ti zařidi to co bys jinde na NZ neměl šanci dostat.
Situaci v CHCH neznám, ale třeba ve Wellingtonu to teda rozhodně tak easy není. Jestli máte ještě nějakou další fintu, než denně čumět na seek, trademe, gumtree apod. a denně navštívit několik míst a nechat tam životopis, můžete se podělit. Docela mě překvapilo, když na 80% míst životopis ani nechtěji a rovnou řeknou pošlete ho mailem. Člověk je pak jen číslo v systému a nemá šanci se prodat face-to-face.
Ano, typický čech na zélandu, ty jsi přesně ten duvod proč se tu čechum vyhýbám, jsem rád že jsem trefil jsi to...
Jo kalo tak verim ze to pro tebe bylo tezsi prezentujes se vyborne. Pro normalni lidi je tedka sezona agentur je xy solidnich staci si to vygooglit co je v centru, pokud budete mit auto rekl bych prace 100% pokud ne a spokojite se denne dochazet treba na agenturu nez se obevi neco stalejsiho tak z 90% budete pracovat take. Prace neni lehka ale to asi nikdo neceka. hodne stesti
Blbecku? :D Se musim smat, tohle hledani po netu a zajití do agentury beru jako easy vec, ale jestli to pro Tebe easy neni, tak jsi asi jinej... blbecku... :D že já vubec neco psal...
zas tak easy to tu neni...tak ty kluky neoblbuj...blbecku...Budete se muset snazit,cumet na Trade Me a bejt pripraveny...neni prace jako prace,hlavne si nemyslete ze to bude easy a rychle...az vlezes do agentury,uvidis o cem mluvim,lidi tam je jak na autobusaku,a vsichni chcou makat....good luck...p.s.doporucuji agenturu Randstad...
Hoj, dohazovaní nebude, jestli neco umíš, tak bych dlouho neváhal a vyrazil bych :) Je to tu pro kluky easy :) A v neposlední řade muzes jit do agentury, ale jde to i bez nich v pohode :) Cus