Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

Práce od Září, poraďte dobří lidé

Dan
14. 09. 2015 v 1:39

To je škoda jsem na severním ostrově...

13. 09. 2015 v 12:55

Ahoj Dane! Queenstown je to misto ;) pisni na wakatipu.roofing@gmail.com Cim driv, tim lip.

Dan
13. 09. 2015 v 4:58

Ahoj, muzu se zeptat kde shanite nekoho na strechy? Zrucnost by byla.. a mozna i praxe..

steny
12. 09. 2015 v 20:21

čim míň peněz do začátku máš, tim víc odhodlaně hledáš práci, nebo alespoň mě to tak funguje :)

januch
12. 09. 2015 v 12:48

Kam presne priletite? A jsi aspon trochu zrucny? Potrebujeme nekoho na strechy. 

08. 06. 2015 v 2:37

Jojo.. něco mít budeme, ale většinu si musíme půjčit a na to moc sahat nechceme.

08. 06. 2015 v 0:42

Jednou ze základních podmínek WHS je mít při vstupu do země 4200 NZD na osobu. S tím tu člověk chvíli vystačí ;-)

07. 06. 2015 v 23:06

Ahoj, je tu nějaký milý člověk, který by poradil, kde hledat práci. Na Zéland přilétám 10. září. Kde by mohli v tu dobu nabírat lidi? Finance po příletu budeme mít já a má přítelkyně hodně omezené a bojíme se co bude, pokud se nám nebude dařit najít práci.
Jsme oba pracovití a snadno s každým vycházíme. Moje angličtina je průměrná, přítelkyně je tom s Aj velmi dobře.
Děkuju moc, za jakoukoliv radu.

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz
Warning: file(http://www.cnb.cz/cs/financni_trhy/devizovy_trh/kurzy_devizoveho_trhu/denni_kurz.txt): failed to open stream: HTTP request failed! in /data/web/virtuals/13283/virtual/www/domains/cestananovyzeland.cz/includes/functions.php on line 326

Warning: join(): Invalid arguments passed in /data/web/virtuals/13283/virtual/www/domains/cestananovyzeland.cz/includes/functions.php on line 326
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy