NO NIC NO..PRIPRAV SI NASLAPANEJ ZIVOTOPIS,A NAKY DOBRY REFERENCE S POSLEDNIHO ZAMESTNANI..A BEZ NA TO...DRIV NEBO POZDEJI TI TO KLAPNE...PS:TOM83 KECA....
Čus, no mě přijde že každej mluví o CHCH, takže to znamená že tam bude asi přelidněno néé??Já tam nebyl takže to je jen moje doměnka.. Taky jsem dostal info že tam ani spousta místních nemají praci. A prej je to teď rozkopaný, takže by tam mohla být nějaká lopaťárna..
Být tebou tak bych zkusil strojařinu spíš na jihu severního ostrova ( wellington) páč AC je v tomhle ohledu prý přeplněnej a čím dál od AC tím je to víc ceněný ( i na sbírání bodů na další vízum), ale pokud se umí člověk prodat, tak to jde všude no né? Já to jedu zkusit do WT a když se nepoštěstí tak vemu nšěco jinýho..
Tom Dosa - Diky Ti za příspěvěk, to mě velmi potěšilo :) na jihu, myslíš jižní ostrov ?
Pavel - na jakou pozici se dostaneš, asi záleží na tvým skillu a na koho narazíš ne, soukromní - kolbenka... to bude asi všude stejný.. nic nesysli na mejl, ať viděj i ostatní zkušenosti z praxe.. Taky by mne zajímalo, kde to nejvíc kvete :) já mám v plánu AKL, řikám si, kde je nejvíc lidí, bude největší průmysl......? či pouze Christchurch_
Díky
to: Tom Dosa.
Jsem odmaturovanej Mechanik serizovac CNC ale posledni 2,5 roku delam technologa a rad bych u teto prosefe zustal. Myslis ze je mozne nebyt obslucha ale rovnou programator ci technolog? Popripade v jake oblasti na NZ nejvice kvete strojarina? muj e-mail pavelsebe@seznam.cz . Budu velimi rad kdyz napises!
Cau jsem v CHCH . Jsem vyucenej strojar a musim uznat ze jak jsem prisel do agentury a rekl jim ze jsem maturoval z CNC obrabeni ze me malem urvali ruce. opravdu tady na jihu nedostatkove zbozi strojari . osobne to nedelam protoze me bavi vic jina prace ale jestli umis CNC a vzladnes napsat program a postavit se k tomu a udelat neco tak opravdu budes zlatem placenej . v prvni rade hledej praci v oboru a pokud to nepujde hledej jinak :) ja delam klempířa :)
Zdar,
mam ČVUT strojní a ziju v AKL. Pracuju v restauraci, musim rict, ze jsem docela happy ze muzu delat aspon tady. S praci je to tedka nic moc... Na vzdelani tady moc nehledi hlavni je angl. Jak neumis hoodne dobre tak ses pro ne blbec. Ja umim tak nejak docela ok, ale nestaci mi to na lepsi job nez delat po restauracich. Snad jsem ti nejak pomohl. pic