Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

Název nového tématu zní: Christchurch

steny
07. 08. 2014 v 7:30

Jestli to někomu pomůže, už mi to tenhle tejden poslali dvakrát, tak asi fakt hledaj lidi

Temp workers are required for Warehouse work and containers de-vanning for the SIDC for The Warehouse based out in Rolleston.

There are two shifts available, 7.30am-4pm and also 3pm-11.30pm both are Monday to Friday - you do need to be available for the full 40 hours each week.

We need people who are available for an immediate start and can work until after Christmas - I will look at people who are available for a shorter period as well.

You don't need any experience just a good attitude and reliability.

If you are interested or know of anyone that may be then please contact James Parr at KELLY.

Warm Regards,

James Parr | Managing Consultant, The Warehouse Ltd, South Island Distribution Centre| Kelly Services NZ Ltd

12 - 36 Izone Drive | Rolleston | Christchurch | 2013

Tel: +64 3 347 1180

06. 08. 2014 v 2:16

neví někdo o nějaké práci v christurch ? už sem obešel hromadu agentur ale stále se nikdo neozval

26. 07. 2014 v 3:44

Čau kluci, dík za reakce. Práci jsem sehnal dost rychle, ještě ten den, co jsem psal první vzkaz. Mimochodem - agentura Canstaff bude prý nabírat další lidi do mlíkárny Synlait, která je cca 50km pod ChristChurch. Tak kdyby měl někdo nouzi, ať to zkusí.

Mějte se!

Libor
16. 07. 2014 v 10:28

Mel by sis hlavne ujasnit co presne za praci chces delat. Prijit nekam se slovy "chci jakoukoliv praci" neni zrovna nejrozumnejsi.. Prace je tady v CHCH pro kluky celkem dost. I u nas ve firme zrovna hledaji vhodneho experienced cloveka. Ze zacatku klikne tu agenturu zkus, ale nad 18 NZD se u agentury nedostanes, pak si ale zacni hledat praci sam, takovou kterou chces.

Libor

djon
15. 07. 2014 v 15:31

90procent praci je v chch pres agenturu zalezi jak ktera kdyz tyden dva delate osly par hodin denne a jsou svami spokojeni daji vam neco lepsiho ale vic jak 17-18 bych v chch necekal. Obejdete si ty agentury co jsou pobliz a urcite neco bude byl sem tam minulou zimu a pracoval sem kazdy den kdyz sem chtel.

steny
15. 07. 2014 v 6:17

tobě je dneska kosa? dnes je krásnej letní den :D taky sem nedávno přijel a zatim nic moc, ted dělám pakárny pro agenturu na pár hodin denně abych vydělal aspon na nájem a do toho hledám nějakej full time, je tu moc lidí :D

15. 07. 2014 v 2:48

Ahoj všem cestovatelům.

Všiml jsem si, že tu každej druhej hledá práci v Kristově kostelu, takže je mi jasný, že s tímhle tématem díru do světa neudělám, ale líná huba holý neštěstí. Kdyby sem náhodou okem zabloudila nějaká dobrá duše, pomohl by mi jakejkoli tip na jakoukoli práci na jakkoli dlouho. No a jestli jste taky ve městě a taky marně hledáte, můžem aspoň zajít na kafe a postěžovat si, jaká je kosa.

Číslo je 022 422 3523.

Díky všem, užívejte Zéland.

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 13,914 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy