Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

Návrat na Nový Zéland

14. 07. 2014 v 17:57

Kdyby se jelo dle následujícího scénáře - dorazím na NZ před vypršením víza - do jejího konce nestihnu pořešit práci - co by se dělo dále, konkrétně s prodloužením na turistu? V Aucklandu jsem byl půlrok na Retail pozici, tak jestli to nebude problém.

A jak je to s přivýdělkem při tomto vízu? Abych mohl řešit normální práci ale přitom jen necucal peníze.

05. 07. 2014 v 21:16

Zatím tedy zkouším Seek, také přes kámaráda na NZ. S odjezdem naslepo takhle na poslední chvíli je to složitější... Hlavně finance v případě neúspěchu.

Naděje ale umírá poslední

01. 07. 2014 v 8:34

Nebo sem dorazit hned teď ještě než to WHS bude out, třeba za dva týdny dorazit a hledat hledat a přínejhorším prodloužit na turistu a stále hledat.

30. 06. 2014 v 21:32

Muj uhel pohledu - Seek.co.nz a doufat, ze jim bude stacit pohovor pres skype. Nebo dojet sem na turistu (se zpatecni letenkou a sakra pripravenej, aby te nevratili na hranicich zpet) a zkusit to za ty 3 mesice poresit. U druhe varianty bych tomu daval vic sanci. Pokud mas vsechny dokumenty pripravene, tak vizum jsem mel do tydne hotove. Nejtezsi je presvedcit je, aby se s tebou vubec bavili, kdyz to vizum jeste nemas.

30. 06. 2014 v 19:16

Zdravím všechny,

je to  skoro 4 měsíce co jsem se z rodinných důvodů předčasně vrátil ze Zélandu. Nyní, když se vše ustálilo, se chci vrátit zpět, jako bych tam nechal kus sebe a ten zbytek chce za ním.

Mám však Working Holiday Visa platné do 11. Srpna. Čas kvapí a tak, víte někdo o možnosti se realně ucházet o zaměstnání odsud, z druhé strany planety?

Můj work background je: 2 roky na Retail pozici (z toho půlrok v Aucklandu), rok Business analyst a nyní dělám na IT pozici ve velké české firmě.

Díky všem

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 13,979 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy