Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

Stavařina Christchurch

15. 05. 2014 v 2:05
Díky moc :-) Asi tam nakonec vyrazim....
12. 05. 2014 v 23:59

Cauko myslim ze v Chch byste nemeli mit problem ... Pritel dela stavarinu a je spokojeny - I platove  a dela cca 10hod denne.. Myslim ze prace pro chlapy je tu az az a je hodne nabidek i na netu ze firma hleda bricklayery ... Jen je tady prace jina jak u nas takze si myslim at umite co umite - budete se muset naucit jejich stavarinu ( teda pritel to tak mel) ... :-)

30. 04. 2014 v 6:11

Ahoj

Jsme s kámošem stavaři a jsme momentálně v Aucklandu. Máme zkušenosti ze stavby i z projekce. Dorazili jsme na NZ před týdnem. Hledáme tu práci v oboru, ale zatím se s náma nikdo nechtěl moc nebo spíše vůbec bavit. Chci se jen zeptat, jaká je aktuální situace v Christchurch v porovnání s Aucklandem? Je tam snažší sehnat práci ve stavebictví?  Nerad bych tady nahoře marnil čas.... budu vděčný za jakékoliv info. Díky moc a zatim ahoj. Honza

JK
09. 03. 2014 v 9:27

trochu nesuhlasim. Dosty pise ze je stavar s praxi, tzn ze asi nebude robit klasicky labouring cez agenturu. Na strankach ako seek alebo myjobspace sa da dopohody zohnat praca aj priamo pod firmu, pripadne cez agenturu, ale ak mas nejaku kvalifikaciu alebo skills tak tych 20 babiek preskocis hravo. Bezne tu maju napriklad obkladaci okolo 30, plasterers okolo 25 atd. a co by som bral ako pozitivum tak sa casto plat urcuje podla doterajsich skusenosti.

GL, roboty je tu na mraky :)

Richie
09. 03. 2014 v 2:29

Cafko, prave tu som s kamosom a nasli sme pracu. Fici to tu cele na baze agentur a pokusame sa zohnat pracu priamo na firmu ale to nieje moc jednoduche. Proste pre vsetkych je jednoduchsie ked to daju vybavit agenture a ta si za teba strhava. Ale zas platvo to nieje take hrozne 15- 16 dolarov ak nemas ziadne skusenosti ako ja. 

Ak si vyuceny a vies aj niake remeslo tak cakaj viac zalezi ake ale tak 20 by sa dalo urcite. Ale ze sa za teba niekto zaviaze aby si dostal viza s tym by som nepocital. Pracovnikov je tu ako nasranych :) 

09. 03. 2014 v 1:01

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli nevíte někdo, jak je to s prací v Christchurch - obor stavebnictví? 
Jsem povoláním stavař s praxí a zajímalo by mě, zda se dá sehnat v pohodě práce na full time a následně i třeba working visa! 
Díky za jakékoliv rady a zkušenosti!

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 13,914 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy