Ahoj Pavle,
pokud to Adrian řekl, tak to chápu. Volá mu hodně lidí a málo kdo většinou dodrží to co řekne. Takže pokud člověk není v Motuece, tak je těžký se na to spoléhat. Rozhodnutí je na tobě. Já bych ti doporučil (pokud končíš toho 28.února) se sbalit a do Motueky přejet. Pokud nebude práce tady u něj, tak bude jinde. Sběrači jablek se hrozně moc mění během sezony. Hodně lidí to vzdá a odejde, takže všichni pořád nabírají nové. Máš pravdu že sad není přímo v centru, ale dá se tam jezdit na kole (5-10)minut. Autem 2minuty cca. Ubytko tam nemá. Buď někde v okolí na divoko, nebo v kempech a bcpk ve městě.
Ahoj pavle, na číslo sem volal ale bylo mi řečeno ozvat se až budeme v Motuece. Pán říkal že není problém. trochu mám ale obavy protože opustím jistou práci tady a tak se trochu bojím jen tak přijet, co když bude plno? V současné práci můžu skončit 28. února.Tuším že pán si mě ani nijak nezapsal ani nic podobného. Nemohl bys poradit? další dotaz je ohledně místa, píšeš přímo v Motuece takže není třeba dojíždět? přece jen sad asi nebude přímo ve městě. A poslední dotaz, bydlíte přímo na sadu? nebo máte zajištěno vlastní ubytko? Děkuju za odpověď
Hledáme lidi na sbírání jablek. Začátek konec února, konec začátek května. Preferujeme lidi co zůstanou celou sezonu. Kontakt Adrian : tel 021486772. Místo : přímo v Motuece .
Apple Pickers Wanted start late Feb finish mid May. Preference given to those who want work for hole season ph 021486772.