Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

Třešňová sezóna

Djon
01. 01. 2014 v 3:02

jabka se sbiraji na jizaku skoro do pulky kvetna....

24. 12. 2013 v 22:15

Krásné vánoce plné pohody všem, 

Rád bych se zeptal na to zda někdo ví jak je to s hledáním nebo sezónou na farmě, sadu apod. v březnu ? V březnu tam totiž odlétám a rád bych měl nějaké informace o práci apod. Moc Vám všem děkuju a ještě jednou krásné vánoce.

20. 12. 2013 v 23:27

Zdravím. My nastupujeme na picking cherries 6.ledna. Přijeli jsme do Cromwellu, zeptali se a hned dostali práci. Bylo to pro nás velké překvapení, protože jsme od každého slyšeli, že jsou na to dlouhé čekací listiny, atd.

Možná ještě stále nabírají, takže kdo má zájem, tady je odkaz na stránky. Stačí tam zajet a zeptat se. Good luck.

http://www.45s.co.nz/

linka.honza@seznam.cz, http://lknacestach.mypage.cz/

15. 12. 2013 v 15:48

Zbyňku 5 doláčů je slušný. Já sbírala i za 2,50. Průměrně jsem denně měla kolem 50 kg. Když se neflákáš a jedeš, tak si vyděláš pěkný prachy. Byla to jedna z nejlíp placenejch prací na zélandu. Kam se hrabou jablka s kiwi a vínem dohromady...

Veronika - Cromwell
15. 12. 2013 v 4:24

Prej začátek, my už s přítelem sbíráme od půlky listopadu - teď jedem kontrakt a máme 240$ denně průměr za posl. 10 dní. Smůla jen, že majitel nebere čechy :/.

15. 12. 2013 v 3:08

nebudu, nebudu, az neco najdes, tak dej vedet :D koukal jsem na nejakej inzerat na sber boruvek nekde u Aucklandu za 5$ za kilo, ale nejak si nedokazu predstavit, ze bych musel nabirat denne 24kg boruvek

15. 12. 2013 v 2:17

Cafte,

Na to cislo co je uvedene v kolonke "Hawke´s bay contacts" nevolajte, volal som tam pred chvilou a nehladaju ludi a ani nebudu hladat, to  mi povedali. 

14. 12. 2013 v 12:16

Třešňová sezóna je tu! První nabídka, kterou jsem zaznamenal:

Cherry Roxburgh

Další kontakty do Otága: Otago contacts

a Hawkes Bay: Hawke's bay contacts

Enjoy it!

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 13,979 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy