Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

Bydleni v Christchurch

Martin
26. 11. 2013 v 11:15

Já jsem v New Brightonu pár měsíců bydlel a nemůžu si stěžovat, spíš bych řekl že jsem si to tam zamiloval. Chch neni hezký město ale NB je fakt stylovej a stojí za to, taky pláž je hnedka vedle..a o bezpečnost bych obavy taky neměl, něco přihodit se může kdekoliv..

lukas
25. 11. 2013 v 6:22

doporucuji agenturu Randstad

LUKAS
24. 11. 2013 v 3:58

JESTE K TOMU BYDLENI....MOZNA BY BYLO DOBRY SE VYHNOUT JIZNIMU /VYCHODNIMU CHRISTCHURCH,REKNEME NEW BRIGHTON,ARANUI  A TAM OKOLO...JSOU TAM NEOBYDLENE CTVRTE,DOMY NA DEMOLICI,DNESKA JSEM TAM NECO MEL,SPOUSTA PRAZDNEJCH BARAKU...JESTLI NECHCES NA SKVOT....ASI BY TAM VECER NEBYLO BEZPECNO...MUZES SKUSIT VSECHNO CO JE NA OPACNOU STRANU,NEBO NA SEVER...

JK
23. 11. 2013 v 4:31

dik za info :) Asi ostanem do vianoc v tom warehouse a od noveho roka zacnem behat po stavebnych firmach a agenturach

Jan
23. 11. 2013 v 4:03

Já jsem byl akorát včera naposled v práci. Ale dělal jsem pro E4 engineering. V podstatě jediná šance jak u týhle firmy začít pracovat je coverstaff. A když se osvědčíš tak si tě nechají.

JK
23. 11. 2013 v 2:22

myslel som poradit firmy overene a spolahlive, s ktorymi mate skusenosti :)

JK
23. 11. 2013 v 2:21

Lukas, Jan ak to nie je tajne pre koho pracujete ? Byvam v centre, auto by som mal mat zajtra, momentalne makam v jednom warehouse vo Wigrame ale moc ma to nebavi, radsej by som na stavby. Skusenosti zo stavieb rodinnych domov mam z domova. Ak by ste vedeli nieco poradit budem rad - nz.jakub@gmail.com velka vdaka

Jan
20. 11. 2013 v 8:27

U jaký firmy děláš Lukáši. Asi děláme stejnou práci, nebo aspoň ve stejném odvětví.

Právě proto to píšu my taky káždý den jedeme na firmu tam si vezmeme auto a frčíme na stavbu. 

lukas
19. 11. 2013 v 11:43

bydleni od 100$ p/w....nekdo chce kauci,nekdo nekdo ne...

lukas
19. 11. 2013 v 11:38

hele tady nemas co resit...nejsou tu problemy...prijedes,nekam se ubytujes,stim dojizdenim to budes stejne muset resit...delam ocelove konstrukce,stavby na ruznejch mistech,ale stejne,bydlim tak abych to mel blizko do kanclu(do firmy)...tam to rano zacne,pak se jede...3krat jsem se stehoval,a na trade me jsem sehnal novej pokoj behem hodiny,pak to obesel,a jeden si vybral...nemusis stim mit hlavu..bydlel jsem 2 roky v London...to bylo jiny kaficko....cekal jsem ze to smazes,co jsem napsal prvne...kdybys neco potreboval napis...ps.hlavne si nekupuj van kurva,at nedas  kilo tydne za petrol...

LUKAS
19. 11. 2013 v 11:03

mas strach co?osud je osud draku,hlavne na to nemysli...at neskoncis v blbym ghetu plnejm maoru cernejch jak smrt...ps.pak se ozvi az tu budes,jestli tu chces prezit,musis mit zbran,a nahodou tu neco mam...

Jan
19. 11. 2013 v 7:51

Já osobně doporučuju hledat bydlení podle toho kde pracuješ. Byl by docela vopruz každej den dojíždět přes celý město v nejvetší špičce. Mě stačí, když mě někam pošlou v práci ve špičce. 

lukas
19. 11. 2013 v 7:06

na to se tu nehraje...

18. 11. 2013 v 6:36

Pavle, podívej se na trademe.co.nz do sekce flatmates wanted. Rozhodně doporučuju bydlenní s kiwákama, aspoň budeš procvičovat AJ a můžeš získat cenné rady. Bohužel ale většinou to jsou taková prasátka (aspoň těch několik bytů co jsme viděli), takže je potřeba vybírat pořádně.

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 13,914 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy