ahoj, funguje novy system prihlasovani na vylety v Soulu zdarma, je to mnohem rychlejsi a jednodussi a navic hned vite, jestli je volno na vas vylet ci neni a rezervace je potvrzena ihned.
https://www.cyberairport.kr/contents/eng/trans/tour/tour/reservation/index.jsp
Ahoj Oldo, muzes mi prosim te taky tuhle informaci poslat. Predpokladam, ze se jedna o cestu zpet ze zelandu do cech je to tak? Jestli ano, tak se asi jedna o vecerni turu ne? Ja zase muzu zaslat info o free tour v taipei (ranni nebo odpoledni) ale jen pro lidi co maji transit a leti s China air. Sem mi prosim nepiste, chodim sem jen malo, piste mi na hana@nztravelbrokers.co.nz Diky
Ahoj Oldo,muzes mi prosim poslat ten link na e-mail liborjanet12@hotmail.com diki moc.....
ahoj vsem, pokud od ted az do dalsiho cervna letite s korean air pres soul a tranzitujete tam, coz dela vetsina, tam mate moznost vyuzit okruznich jizd po soulu zdarma, obvykle se tyto balicky prodavaji v radu desitek dolaru a vylety trvaji 2-6 hodin...je vsak potreba se na ne predem registrovat...info vam poslu na mail klidne ja, nebo kontaktujte sveho prodejce, dal bych to klidne i sem, ale nevim jak sem vlozit soubor nebo tabulku, to by se asi uplne rozsypalo...po pulroce ty vylety konecne zase obnovili