Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

Výlety v Soulu

ahoj, funguje novy system prihlasovani na vylety v Soulu zdarma, je to mnohem rychlejsi a jednodussi a navic hned vite, jestli je volno na vas vylet ci neni a rezervace je potvrzena ihned.

https://www.cyberairport.kr/contents/eng/trans/tour/tour/reservation/index.jsp

Vse ohledne vyletu vcetne prihlasovaciho formulare muzete najit na novy-zeland.biz

13. 08. 2013 v 10:20

Prosím,prosím,mně taky: bernatka@seznam.cz

PavelS
27. 07. 2013 v 7:43

a me prosim taky :-) gono@seznam.cz mockrat diky 

25. 07. 2013 v 19:42

Mě prosím také jirina.konopkova@seznam.cz Děkuji

poslal jsem obema...olda

07. 07. 2013 v 13:41

Ahoj Oldo, muzes mi prosim te taky tuhle informaci poslat. Predpokladam, ze se jedna o cestu zpet ze zelandu do cech je to tak? Jestli ano, tak se asi jedna o vecerni turu ne? Ja zase muzu zaslat info o free tour v taipei (ranni nebo odpoledni) ale jen pro lidi co maji transit a leti s China air.  Sem mi prosim nepiste, chodim sem jen malo, piste mi na hana@nztravelbrokers.co.nz Diky

Sarka
05. 07. 2013 v 8:24

Taky prosím o link sbartuskova@seznam.cz   díky moc

02. 07. 2013 v 20:32

Ahoj Oldo,muzes mi prosim poslat ten link na e-mail liborjanet12@hotmail.com   diki moc.....

ahoj vsem, pokud od ted az do dalsiho cervna letite s korean air pres soul a tranzitujete tam, coz dela vetsina, tam mate moznost vyuzit okruznich jizd po soulu zdarma, obvykle se tyto balicky prodavaji v  radu desitek dolaru a vylety trvaji 2-6 hodin...je vsak potreba se na ne predem registrovat...info vam poslu na mail klidne ja, nebo kontaktujte sveho prodejce, dal bych to klidne i sem, ale nevim jak sem vlozit soubor nebo tabulku, to by se asi uplne rozsypalo...po pulroce ty vylety konecne zase obnovili

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 14,234 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy