staci, kdyz budete vedet detajly k letence, tj kod, cislo letenky. Penize dostanete tam, kde jste letenku koupili, takze jestli vracela neco pobocka v aucklandu, tak predpokladam, ze si to koupila primo u korean air...pokud je to koupeno nekde jinde, tak se musi zadat tam,kde bylo koupeno...vyse to neni receno, ale ty penize predpokladam nijak nesouvisely se zmenou jmena, je to jen zbyla castka tax.
ja mela stejny problem a zasla jsem na pobocku koreanair v aucklandu a nakonec jsem dostala nejake penize zpet...nebylo moc ale aspon neco
To Jana:
Ahoj Jani, my máme úplně stejný problém jako vy. Zakoupili jsme si letenky (Korean Air) zpáteční, ale také si chceme pobyt na NZ prodloužit. Zpět se máme vracet v září, ale domů se nechce :-) Chci se zeptat, zda jste nějak pokročili či situaci už nějak pořešili? Příspěvek si sem dávala před mnoha dny zpět, tak by mne zajímalo, zda jste něco zjistili? Naše aj je také docela poměrně mizerná :-) Díky Hanka
ahoj, bohuzel toto nelze...vetsinou jde zmenit jmeno jen ve vyjimecnych pripadech-vetsi preklep, svatba a podobne...tj to, ze byste to prodali nekomu jinemu a ten na to odletel nejde, pokud se jmenuje jinak nez vy.
udelejte jinou vec, pokud se nebudete chtit do roka vratit, tak si reknete prodejci, at vam vyzada zpet taxy...u koreanu v posledni dobe vracime kolem 2700-2900kc. Olda
Ahojky, máme koupené zpáteční letenky s max. roční platností (Korean Air) ze Zélandu do ČR na začátek září, ale budeme prodlužovat a nechceme, aby nám jen tak propadly. Nevíte, prosím, někdo, zda existuje nějaká možnost, jak alespoň něco dostat zpět? Např. zda by bylo možné (za poplatek) změnit jméno na letence a někomu je prodat? Nebo vyměnit? Nemám s tím vůbec zkušenosti a anglicky moc neumím, abych zavolala přímo na Korean Air... Díky :)