Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

Navigace na Novém Zélandě

Petr
25. 08. 2013 v 12:40
SIGIC funguje spolehlive, hlavne mesta, mimo hlavni trasy je slusny i OSMAND pro Android. Jsou tam vyznaceny i treky. Pouzivame i na tury.
14. 08. 2013 v 21:30

Pouzivam taky Sygic a zatim nezklamal. Nejvic jsem ho vyuzil v Aucklandu.

14. 08. 2013 v 19:20

Pouzival jsem mapy na Nokii (origo nokia) a v poho. Kazdopadne atlas sebou! Doporucuju ten autoatlas od KIWIMAPS nebo tak nejak to bylo. Dojel jsem vsude s timto fajn atlasem a je tam taky spousta zajimavych mist uvedenych apod.. Doporucuju.

24. 07. 2013 v 22:27

Zdravím všechny cestovatele, jakou používate navigaci na Zélandě? Já si stáhnul do mobilu na ulozto SYGIC , jsou tam mapy Nového Zélandu zdarma. Máte se Sygicem někdo zkušenosti? Pozitivní či negativní? Popř. jakou doporučujete? :)

Přeji mnoho šťastných kilometrů :-) 

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz
Warning: file(http://www.cnb.cz/cs/financni_trhy/devizovy_trh/kurzy_devizoveho_trhu/denni_kurz.txt): failed to open stream: HTTP request failed! in /data/web/virtuals/13283/virtual/www/domains/cestananovyzeland.cz/includes/functions.php on line 326

Warning: join(): Invalid arguments passed in /data/web/virtuals/13283/virtual/www/domains/cestananovyzeland.cz/includes/functions.php on line 326
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy